Vodice za čišćenje lica
Vinegar cleanser

Vinegar cleanser

Vodica sa jabučnim octom i voćnim enzimima

TONIK ZA ČIŠĆENJE S OCTOM

• dubinski čisti i odstranjuje nešistoće
• hidratizira
• vraća blistavost koži
• podiže i ujednačava tonus 
 

TONIK ZA ČIŠĆENJE LICA S OCTOM

Čišćenje je prvi i važan korak u njezi kože, stoga mu je potrebno dati posebnu pažnju. Čišćenje kože zahtjeva kompleksnu mješavinu sastojaka koja mora biti ispravno balansirana jer mora imati dovoljno snage da očisti šminku i dnevne nečistoće s lica, da izvuče nakupljene toksine iz pora kože, a istovremeno da ne remeti i ne uništava dragocjeni lipidni zaštitni sloj epidermisa. Koliko se god jednostavno činilo, ovo je složen i slojevit zadatak. 

Matičnjak je u svojoj OPS Biotics liniji osmislio tonik za čišćenje sa prirodnim kiselinama: octenom kiselinom, nama poznata kao kvasina, glikolnom kiselinom, prirodnim izvorom salicilne kiseline iz kore bijele vrbe, te voćnim enzimima. Ovaj octeni tonik, kako bi se što manje osjetio neprivlačan miris kiselina, u potpunosti je baziran na ružinom hidrolatu za dodatnu njegu i hidrataciju. 
 

VINSKI OCAT
GLIKOLNA KISELINA
EKSTRAKT KORE BIJELE VRBE
VOĆNI ENZIMI
EKSTRAT CRNE BAZGE
BISABOLOL
ALOE VERA
HIDROLAT RUŽE
HUJALURONSKA KISELINA

 

Današnji lifestyle svakako nije pogodan za prirodno lijepu i zdravu kožu, stoga je čišćenje od elementarne važnosti. Potpuno čišćenje kože oslobađa ju nakupljenih nečistoća, osvježava dubinski i dozvoljava jači učinak redovne njege da bude učinkovitiji. Vinegar cleanser baziran je na jabučnom octu, AHA kiselinama i enzimima kako bi to čišćenje zaista bilo temeljito, kako bi pore otpustile nakupljene nečistoće, a koža na kraju dana „prodisala“ svježinom i energijom. Sa ružinim hidrolatom umjesto uobičajene vode, te hijaluronskom kiselinom, koža će biti hidratizirana i spremna za noćni odmor i regeneraciju uz aktivne tvari iz redovne noćne njege.