O nama

OpsBiotics+

Početak

Već petnaestak godina smo oduševljeni i impresionirani Omega kiselinama i njihovoj važnosti u vitalnosti i zdravlju čitavog organizma. I upravo su te omega kiseline još uvijek fascinacija i glavna motivacija prilikom izrade naših ljekovitih preparata. Omega kiseline, odnosno biljna hladno prešana ulja su početak početaka brenda Matičnjak i one predstavljaju standard prilikom razvoja svakog proizvoda – riječ je o kompleksu.

Inovacije

Priroda je još uvijek velika zagonetka, a mi uvijek želimo znati kako stvari funkcioniraju. Tako smo u Matičnjaku dugo maštali o tome što bi bilo kad bi cjelokupni spektar vitamina C uspjeli „izvući“ iz neke biljke ili voća. Vitamin C u prirodi se obavezno nalazi u spektru, u svom kompleksu i samo takav vitamin C djeluje na način koja istraživanja potvrđuju -prevenira, brani i štiti organizam od bolesti te pomaže u ozdravljenju. Malo pomalo smo to maštanje počeli razmatrati kao realnu opciju i uvidjeli smo da nam se ljekoviti šipak nudi kao najbolji izvor C kompleksa. U svemu tome su nam pomogli fondovi EU za inovacije u malom i srednjem poduzetništvu, na koje smo aplicirali i uspješno dobili poticaje kako bi razvili biljne ekstrakte „Apsolute“- kompleks vitamina C, kompleks crnog grožđa, masline i slatkog pelina. U tom ciklusu inovacija, te naše divne, „žive“ ekstrakte uvodimo u kozmetiku- jer brzo donose zdravlje našoj koži.

Stvaranje Ops Biotics+ 

Ovaj brend i linija prirodne, biljne kozmetike rođen je iz Matičnjakovih inovacija. Naše nove i jedinstvene ekstrakte koje smo proizveli, odlučili smo prvo staviti u kozmetiku na onaj način na koji mi kozmetiku zamišljamo i smatramo da bi ona trebala biti – u obliku dodataka prehrani za kožu koji se stavljaju direktno na kožu. OPS Biotics+ u svojim formulacijama sadrži samo ono što koži treba – skin identical sastojke, odnosno prirodne komponente ljekovitog bilja koji oponašaju prirodne komponente naše kože. Ti sastojci su ono najbolje što uopće koži možemo ponuditi: adaptogeni, CBD iz konoplje, prirodne lipide iz hladno prešanih ulja (omega kiseline iz marelice, lješnjaka, sikavice, grožđa, chia sjemenki), cjelokupni spektar vitamina C iz šipka, prebiotike, probiotike i postbiotike, silymarin iz sikavice, oleoeuropein iz lista masline, resveratrol iz opne crnog grožđa, matične stanice iz jabuke… Sve redom poznati nutriceutici koji jačaju naše tijelo, sada su dobili ulogu u jačanju i zaštiti kože – direktno. I ne postoji koža kojoj ti sastojci ne mogu pomoći.

Naše obećanje

Vjerujemo da morate 100% biti zadovoljni sa proizvodima koje odaberete i kupite. Na sve moguće načine Vam želimo pomoći prilikom odabira ljekovite biljke i proizvoda koji će pomoći prilikom tretiranja i njege Vaše kože, pa koristite alate koje smo pomno razvijali kako bi Vam u tome pomogli. Osmislili smo rutine prema dobi, prema potrebama, prema koracima, prema menstrualnom ciklusu kao i rutiner koji ciljano pronalazi rješenja za Vas. Budući da su naši proizvodi izrađeni od najčišćih i najhranjivijih sastojaka, lako je stajati iza njih. Uz to, ako vam proizvod ne odgovara, mi ćemo biti tu da vam pomognemo. Zovite nas, pišite, komunicirajte, obećajemo da ćemo Vam pomoći.

Join our mailing list

Get notified of special offers, events, and news

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Pretplati se na naš besplatni Newsletter!

  10%

  Saznaj novosti i informacije iz svijeta nutrikozmetike i primi kod za 10% popusta na prvu kupnju.