Pametna njega

Postoje očiti mostovi između biljnih dodataka prehrani i kozmetike. Botaničke biljne formulacije i kozmetika imaju isti cilj: anti-age organizma i kože.

Granice između ljepote, zdravlja i prehrane postaju nejasne i preklapaju se, uvodeći sasvim novi, sveobuhvati način brige o koži i zdravlju- nutrikozmetika. Botaničke biljne formulacije i kozmetika imaju isti cilj- anti age organizma i kože, te se koriste isti biljni ekstrakti i aktivne tvari koje ciljaju na zdravlje stanica, organizma i kože.

Stanično starenje odvija se u dubinama stanica, koža je središte antioksidativnog djelovanja u ljudskom tijelu i na njoj se pojavljuju prvi znaci starenja. Njega zasnovana na botaničkim ekstraktima punog spektra poboljšava hidraciju kože, smanjuje znakove starenja, posvjetljuje i umiruje kožu a ožiljke čini manje vidljivima, pritom ne čineći nikakvu štetu zdravlju i okolišu. Botanički ekstrakti punog spektra pri njezi čitavog zdravlja i kože postavljaju izrazito visoke standarde, koje sintetski izolati nikako ne uspijevaju dostići.