Pametna njega - Opsbiotics

Pametna njega

Postoje očiti mostovi između biljnih dodataka prehrani i kozmetike. Botaničke biljne formulacije i kozmetika imaju isti cilj: anti-age organizma i kože.

pametna-njega-kartica-2
alex-block-592982-unsplash.jpg
sarah-gray-351935-unsplash.jpg
pametna-njega-kartica-1

Granice između ljepote, zdravlja i prehrane postaju nejasne i preklapaju se, uvodeći sasvim novi, sveobuhvati način brige o koži i zdravlju, a to je nutrikozmetika. Botaničke biljne formulacije i kozmetika imaju isti cilj – anti-age organizma i kože, te se koriste isti biljni ekstrakti i aktivne tvari koje ciljaju na zdravlje stanica, organizma i kože.

Stanično starenje odvija se u dubinama stanica. Koža je središte antioksidativnog djelovanja u ljudskom tijelu i na njoj se pojavljuju prvi znakovi starenja. Njega zasnovana na botaničkim ekstraktima punog spektra poboljšava hidraciju kože, smanjuje znakove starenja, posvjetljuje i umiruje kožu, a ožiljke čini manje vidljivima, pritom ne čineći nikakvu štetu zdravlju i okolišu. Botanički ekstrakti punog spektra pri njezi čitavog zdravlja i kože postavljaju izrazito visoke standarde, koje sintetski izolati nikako ne uspijevaju dostići.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
  Pretplati se na naš besplatni Newsletter!

  10%

  Saznaj novosti i informacije iz svijeta nutrikozmetike i primi kod za 10% popusta na prvu kupnju.