Temelji biokozmetike

Brend Ops Biotics+ fokus usmjerava na razvoj održive beauty & ecology njege temeljene na inovativnim i snažnim botaničkim aktivnim tvarima i ekstraktima. Naši napori i transparentnost usmjereni su da činimo dobro okolišu i zdravlju te pružamo zdrava rješenja za potrebe njege i ljepote. Vjerujemo u povezanost ljekovitog bilja, tla, vode, okoliša i zatvaramo ciklus odgovorne proizvodnje.

Skin identical

Skin identical, prirodni kozmetički proizvodi koji ne sadržavaju naftne derivate – petrolej, vazelin, parafin, sodium laureat/lauril sulfat, propilen glikol, PEG, paraben, sintetičke boje i mirise.

Non Toxic

Non Toxic

Antioxidant

Antioxidant

Skin identical,kozmetički proizvodi koji koriste potpuno prirodne, bioaktivne antioksidanse koji nisu izolati, već se nalaze u svojoj prirodnoj strukturi – spektru što ima osigurava snagu i potentnost.

Proizvodi koji su toliko prirodni da ih možete i pojesti, iako nisu delikatesa

Natural

Natural

Sustaniable

Sustaniable

Ne koristimo plastiku, osim u minimalno potrebnim dijelovima (čep). Naši materijali u formulacijama su potpuno prirodni, ambalaža staklena.

Ne koristimo agresivne alkohole koji štete kože. Alkohol u našim formulacijama je samo onaj koji ljekovita biljka prirodno sadrži u sebi.

Alcohol free

Alcohol free

No mineral oil

No mineral oil

U formulacijama koristimo visokokvalitetna hladno prešana ulja lješnjaka, marelice, grožđa, sikavice, konoplje, oraha, marelice…

Ne testiramo proizvode na životinjama. Naravno, to se podrazumijeva.

Cruelty free

Cruelty free

Vegan

Vegan

Svi proizvodi su proizvedeni iz biljaka. Isključivo biljnog podrijetla.

Naravno, to se podrazumijeva. dječja koža se bitno razlikuje od kože odraslih, međutim, ukoliko se pojavi potreba za njegom lica u male djece tada su najbolji odabir hladno prešana ulja ili 3 biotic krema.

Safe for children

Safe for children

All skin types

All skin types

Formulacije proizvoda su ciljano osmišljene kako bi doskočili svim problemima s kojima se koža suočava. Apsolutno svakoj koži je potreba vitaminski koktel (C vitamin – serum), probiotička njega (3-biotic linija), ispravna gradivna i hidracijska njega (Omega – ceramide linija) i čistači – Vinegar cleanser i Triple CBD linija (korektivne linije). Upravo kombinacijama proizvoda između linija, ostvaruje se ciljana i inteligentna njega za bilo koji tip kože.